Acces rapid

Somfy vă extinde și mai mult confortul de acasă - cu Zigbee

Pentru oferta noastră inteligentă de umbrire interioară, Somfy a ales protocolul radio Zigbee. Deschis, fiabil și eficient din punct de vedere energetic, Zigbee oferă o mare varietate de beneficii proprietarilor de locuințe inteligente.

Protocoale de Rețea pentru Rolete Inteligente și Case Conectate

Un protocol de comunicare este un fel de limbaj – un set de reguli – pe care diferite entități îl utilizează pentru a transmite informații între ele. Aceste protocoale pot varia prin modul în care sunt structurate și pot utiliza frecvențe diferite pentru comunicare.

Exemple de protocoale diferite includ RTS, io-homecontrol, Bluetooth, 433 MHz, Thread, Z-Wave și Zigbee. Protocoalele nu pot comunica între ele în mod direct, dar pot fi utilizate în combinație cu sistemul de dispozitive pentru case inteligente prin intermediul unui controler, hub sau gateway care poate susține mai multe protocoale – precum ar fi comutatorul TaHoma® switch.

Somfy crește Confortul Casei Dumneavoastră Inteligente, Datorită lui Zigbee

Fiind o soluție IoT (Internet-of-Things) sigură și adoptată la nivel global, Zigbee deschide o lume mai largă a confortului pentru automatizarea caselor inteligente. Furnizând o rețea și un limbaj standard pentru dispozitivele caselor inteligente, Zigbee face posibilă crearea unui ecosistem de produse care funcționează împreună fără probleme.

De exemplu, soluția completă Somfy de umbrire inteligentă pentru interior dispune de tehnologia Zigbee 3.0. Comutatorul TaHoma® switch, controlul inteligent Somfy care centralizează și conectează întregul ecosistem al casei inteligente, acceptă Zigbee 3.0. Acest lucru face ca experiența dumneavoastră de umbrire interioară să fie mai fluidă și mai ușoară. Toate roletele motorizate, jaluzelele și perdelele dumneavoastră sunt compatibile și se integrează complet în sistemul dumneavoastră pentru casa inteligentă.

De la Somfy la Zigbee pentru o Lume a Compatibilității

În plus, Somfy oferă un ecosistem mult mai interoperabil și scalabil. De exemplu, profitați la maximum de casa dumneavoastră cu ajutorul controlului vocal. Comutatorul TaHoma® switch și aplicația TaHoma® funcționează cu Apple Home, Amazon Alexa și Google Home. Pur și simplu cereți – iar comanda este executată! De asemenea, este ușor de adăugat la confortul casei dumneavoastră cu mărci compatibile care au adoptat și Zigbee. Alegeți din până la 300 de tipuri diferite de produse compatibile:

  • Somfy are o gamă largă de produse pentru interiorul și exteriorul casei, inclusiv acoperitoare de ferestre pentru interior și exterior, copertine, pergole, acces și securitate pentru domiciliu, și prize pentru a transforma echipamentele în variante inteligente.
  • Mărci importante au încheiat parteneriate cu Somfy, precum ar fi Phillips Hue, Sonos, Velux, Legrand, Schneider, Simu, Atlantic, Hitachi, Netatmo... Aveți o varietate bogată de opțiuni potrivite pentru casa, nevoile și stilul dumneavoastră de viață, printre care se numără iluminatul, muzica, calorifere și multe altele, toate acestea putând fi controlate cu TaHoma®.
  • Platformele pentru case inteligente funcționează, de asemenea, cu TaHoma®. Dacă preferați SmartThings, Google Home, Alexa sau Homekit, de exemplu, acestea funcționează și cu produsele TaHoma® și Somfy. Aveți control total în gestionarea echipamentele din casă.

Casa se Schimbă Odată cu Dumneavoastră

Zigbee fiind un standard interoperabil, iar TaHoma fiind compatibil cu atât de multe mărci diferite pentru confortul casei, locuința dumneavoastră se schimbă atât de mult sau atât de puțin pe cât aveți nevoie. Gusturile dumneavoastră se pot modifica, dorințele dumneavoastră pot evolua. Cu Zigbee și TaHoma, aveți liniște sufletească știind că roletele inteligente, jaluzelele și perdelele dumneavoastră vor funcționa întotdeauna fără probleme în ciuda oricărei schimbări viitoare din tehnologia casei inteligente.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu