Acces rapid

Roletele inteligente vă transformă casa într-un paradis al confortului

Roletele și perdelele inteligente sunt un pas înainte spre a face viața de acasă mai confortabilă și mai convenabilă. Adăugând un strop de conectivitate, lumina și temperatura sunt întotdeauna optimizate, fără a mai fi nevoie să vă gândiți la acest aspect.

Confort și comoditate înnoite pentru casa dumneavoastră

Somfy introduce noua sa soluție de umbrire interioară motorizată și conectată, care optimizează perfect lumina și temperatura în toate încăperile dumneavoastră, în permanență. De la începutul zilei și pe parcursul desfășurării tuturor activităților dumneavoastră, indiferent dacă vă aflați acasă sau în deplasare, puteți programa roletele interioare automatizate, jaluzelele și perdelele inteligente, să se deschidă sau să se închidă automat pentru a optimiza lumina naturală și temperatura și, prin urmare, eficiența energetică; pentru a reduce strălucirea din încăpere; pentru a vă asigura intimitatea și pentru a vă proteja locuința.

În plus, puteți verifica și controla în timp real starea echipamentelor dumneavoastră, în orice moment și de oriunde. Nu mai este nevoie de cablurile care vă controlează jaluzelele, roletele și perdelele. Funcționând silențios pe bază de curent sau baterii, umbrirea motorizată face ca încăperile dumneavoastră să fie sigure pentru copii și prietenoase pentru animalele de companie. Există un confort perfect pentru toată lumea!

Gestionați Lumina Naturală

Începând cu trezirea la lumina zilei, până la lucrul de acasă și trecerea spre atmosfera liniștită a unei seri, roletele și perdelele electrice se deschid, se reglează și se închid în mod silențios. Aveți parte în casa dumneavoastră de lumină naturală blândă și constantă pe tot parcursul zilei, pentru un confort vizual maxim.

Setați Scenariul cu ajutorul Controlului Vocal

Poate că familia dumneavoastră este adepta sesiunilor de film în după-amiezile târzii ale weekendurilor ploioase. Folosind o comandă vocală, porniți scenariul de film. Jaluzelele se închid pentru a preveni strălucirea de pe ecran și luminile își estompează din intensitate. Totul este pregătit pentru un moment de familie plin de veselie și entuziasm.

Gestionați cu Ușurință Confortul Interior

Temperatura din afara casei dumneavoastră influențează confortul din interior. Pe timp de vară, de îndată ce termometrul depășește valoarea de 25°C, roletele și perdelele dumneavoastră se închid automat.

Nu numai că locuința dumneavoastră se menține mai răcoroasă, dar vă sunt protejate și mobila și plantele. În timpul iernii, roletele se ridică automat pentru a lăsa soarele să intre în casă. În ambele cazuri, roletele de interior reprezintă o modalitate simplă de gestionare a temperaturii interioare - aspect care vă ajută, de asemenea, la optimizarea eficienței energetice a locuinței dumneavoastră.

Asigurați-vă Intimitatea

Când se lasă seara și toată lumea se adună pentru a lua cina și pentru a-și povesti ziua, sistemul de iluminare inteligent se aprinde, iar roletele și perdelele se închid automat. Nimeni de afară nu poate vedea înăuntru, iar dumneavoastră vă bucurați de un moment intim, doar cu cei dragi împreună.

Protejați-vă Casa

Roletele motorizate, jaluzelele și perdelele de interior se deschid și se închid automat atunci când sunteți plecați. De asemenea, vă puteți programa luminile să se aprindă și să se stingă ca de obicei. Pentru aparențele exterioare, păreți că sunteți acasă.

Extindeți Confortul Casei Dumneavoastră

Soluția de umbrire interioară motorizată de la Somfy poate fi gestionată cu ajutorul comutatorului TaHoma® switch, al controlului inteligent de la Somfy și al aplicației TaHoma® asociate. Vă controlați luminozitatea interioară de oriunde v-ați afla.

Puteți, de asemenea, să vă extindeți confortul, îmbogățindu-vă experiența cu produse compatibile de la Somfy (rolete, o pergolă, o poartă, o alarmă sau o cameră de înregistrare, etc.) și de la marile mărci partenere pentru case inteligente, cum ar fi Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, Philips Hue, Sonos, Velux, Legrand... Cu Somfy, aveți confortul de a ști că puteți adăuga cu ușurință noi produse inteligente pentru a vă crea mediul ideal de acasă, în ritmul propriu.

Liniștea Sufletească

Există întotdeauna confort atunci când știți că investiți într-o soluție pe termen lung (produsele vin cu o garanție de cinci ani) care este concepută pentru a fi ușor de utilizat. În cazul în care apare o problemă, montatorul dumneavoastră poate utiliza diagnosticarea de la distanță pentru a o identifica, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă aflați acasă. În anumite situații, montatorul poate chiar să rezolve problema de la distanță. Dacă nu poate, vă puteți face o programare.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu