Acces rapid

Întrebări frecvente

3 rezultate
  • Cum să setați scenariul de alarmă implicit în aplicația TaHoma? (32) 21.02.2023

    Scenariul predefinit „Alarmă de Intruziune” din aplicația TaHoma permite conectarea sistemelor de securitate Somfy Protect și a senzorilor compatibili cu unitatea TaHoma. ​

    Când aveți cel puțin un senzor de deschidere sau de mișcare și un sistem de securitate Somfy Protect, vi se va propune scenariul predefinit. Permite senzorilor TaHoma (mișcare sau deschidere) să declanșeze alarma Somfy Protect. Puteți personaliza cu ușurință scenariul configurând cel puțin unul dintre modurile alarmei și alegând senzorul care să declanșeze alarma.

     

    De exemplu:

    Dacă alarma dvs. este în modul Total și o intruziune este detectată de unul dintre dispozitivele dvs. IntelliTAG air io, alarma dvs. Somfy Protect va fi declanșată.


    Pe lângă propunerea de scenariu predefinit, veți putea folosi oricare dintre senzorii dvs. ca declanșator pentru a suna alarma cu ajutorul unui scenariu avansat.

    De exemplu:

    Dacă alarma dvs. este în modul Noapte și este detectat fum, alarma dvs. Somfy Protect va fi declanșată.

    Avertizare!

    • Scenariul nu armează alarma. Dacă condiția este „Atunci când este în modul total”, alarma dvs. ar trebui să fie armată sau scenariul nu va fi activ.
    • Dacă un senzor este declanșat (ex: deschis) la armarea alarmei, scenariul nu va fi lansat.

     

    Sisteme Somfy Protect compatibile:

    • Somfy One / One +
    • Home Keeper
    • Somfy Home Alarm
    • Somfy Home Alarm Advanced
    • Outdoor Camera

     

    NB: Această caracteristică nu este disponibilă cu Connectivity Kit deoarece produsul nu este compatibil cu Somfy Protect sau cu senzori.

  • Ce elemente trebuie verificate înainte de a selecta un sistem de supraveghere video cu alarmă (67) 15.11.2018

    Ce să verifici înainte de a selecta un sistem de alarmă: 1. Suprafața și tipul locuinței (casă, apartament, număr de etaje). Acestea sunt elemente esențiale pe care să le iei în considerare când îți alegi alarma. 2. O conexiune Wi-Fi pentru a primi alerte pe telefon, prin intremediul aplicaţiei dedicate, dacă apare o problemă. 3. Dacă ai o grădină, gândește-te să adaugi la sistemul de alarmă detectori de mișcare sau o cameră de supraveghere pentru exterior.

  • Cum să selectezi o alarmă potrivită pentru tine? (224) 12.10.2018
    Iată caracteristicile disponibile când alegi sistemul de alarmă. Selectează-le pe cele pe care le dorești pentru a crea sistemul de alarmă cel mai potrivit pentru tine.  1. Tipul de casă. Dacă locuiești într-o casă cu grădină, gândește-te să-ți dotezi sistemul cu o sirenă exterioară, care are lumină intermitentă. O soluție eficientă pentru a descuraja oaspeții nepoftiți!  2. Baterie de rezervă. Alege această soluție! Alarma va rămâne activată în caz de pană de curent, de întrerupere a conexiunii la internet sau de tentativă de sabotaj.  3. Detectarea animalelor de companie. Dacă ai un animal de companie, gândește-te să-ți iei un sistem conceput astfel încât să preîntâmpine alarmele false.  4. Supraveghere video. Aceasta include de obicei un detector de mișcare. Când camera de luat vederi este conectată la unitatea centrală de control, aceasta din urmă va detecta intruziuni și va activa sirena.