Acces rapid

De ce să alegeți o ușă de garaj inteligentă?

Acestea sunt o parte aparent discretă a casei, dar îndeplinesc o funcție foarte importantă. Pe tot parcursul anului, vă protejează în mod sigur autovehiculele de capriciile vremii și de oaspeții nepoftiți. De asemenea, vă protejează proprietatea de pericole, vă reprezintă casa și sunt ușor de utilizat.

După ce veți experimenta sistemele inteligente de acces Somfy, nu veți mai dori altceva.

„Pot pur și simplu să cobor din mașină, să deschid ușa și apoi să intru în garaj.” Dar în momentul în care începe să ningă abundent, să plouă torențial sau soarele de vară bate cu putere, nici dvs. și nici pasagerii dvs. nu veți mai dori să ieșiți din mașină. La urma urmei, după o zi grea la serviciu, chiar și o simplă deschidere a ușii poate părea o provocare. În astfel de momente, a putea deschide ușa și poarta cu un singur buton sau cu o comandă vocală sună ca un lucru minunat. În plus, puteți seta ca luminile să se aprindă automat, iar încălzirea sau aerul condiționat să pornească imediat ce ajungeți acasă.

Deși poate părea că o ușă de garaj inteligentă vă economisește cel mult două minute pe zi, însă atunci când începeți să descoperiți toate beneficiile și confortul pe care vi le aduc ușile de garaj inteligente cu motor Somfy, veți constata că nu vă puteți imagina viața de zi cu zi fără ele.

Cum pot controla ușa mea de garaj inteligentă?

Cu sistemul nostru de automatizare a locuinței TaHoma, puteți alege orice tip de control care se potrivește nevoilor și stilului dumneavoastră de viață. De exemplu, puteți controla ușa de garaj inteligentă, poarta și toate celelalte accesorii de acasă prin intermediul telecomenzii atașată brelocului de la cheile mașinii, prin comandă vocală cu ajutorul asistentului vocal preferat, printr-o aplicație mobilă inteligentă sau, acum, prin intermediul widget-urilor de pe ecranul principal al smartphone-ului. Puteți controla ușa de garaj și, de fapt, întreaga  casă în mod confortabil și exact așa cum vă doriți.

Pot să-mi conectez ușa de garaj la casa mea inteligentă?

Bineînțeles că da! Sistemul de casă inteligentă  de la Somfy este atât de „conectat” pe cât doriți să fie. Vă puteți crea și personaliza casa inteligentă în funcție de nevoile dumneavoastră preferate. Dacă aveți lumini exterioare, adăugați-le împreună cu poarta de acces la scenariul inteligent. Prin urmare, luminile se vor aprinde automat atunci când vă întoarceți acasă seara. Aveți uși de garaj, rulouri exterioare sau jaluzele venețiene? V-ați echipat casa cu sisteme inteligente de încălzire și aer condiționat? Vă puteți învăța toate echipamentele din casă să reacționeze în funcție de propriile scenarii. Prin simpla apăsare a unui buton sau a unei comenzi vocale, casa dvs. începe să funcționeze așa cum vă doriți și nu mai trebuie să aprindeți manual fiecare bec și fiecare calorifer. Deveniți regizorul casei  dumneavoastră!

Cum aleg ușa de garaj potrivită pentru nevoile mele?

Pe internet veți întâlni o mulțime de experiențe și opinii care sunt adesea contradictorii și veți sfârși cu o încurcătură și mai mare în cap decât la început. Multe dintre aceste situații apar pentru că fiecare dintre noi are cerințe complet diferite și fiecare își dorește ceva diferit. De aceea, nu există un sfat universal despre cum să alegeți ușa de garaj potrivită. În loc să comparați recenziile produselor individuale, concentrați-vă pe nevoile voastre personale. Asigurați-vă că știți clar ce așteptați de la această poartă. Gândiți-vă și la aspect, astfel încât să se potrivească cu casa dumneavoastră. Doar  dumneavoastrăștiți cel mai bine de ce aveți nevoie și ce vă place. Pentru a vă ajuta să vă orientați în gama largă de porți de acces, am alcătuit un ghid util care să vă ajute să decideți ce tip de ușă se va potrivi exact nevoilor dvs.

......Pentru a vă ajuta să vă orientați în gama largă de porți de intrare, am pregătit cinci pași de bază pentru alegerea acestora:

  • Pasul 1: Alegeți tipul de ușă de garaj care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Puteți alege din mai multe variante, cum ar fi ușile secționale, ușile suspendate, ușile rulante sau ușile oscilante.
  • Pasul 2: Evaluați beneficiile motorizării ușii de garaj. După cum am menționat deja, o ușă de garaj motorizată vă va oferi mai mult confort și securitate.
  • Pasul 3: Alegeți o metodă de control care se potrivește cu viața dumneavoastră de zi cu zi. Există ceva pentru fiecare din gama noastră de motoare și opțiuni de control.
  • Pasul 4: Alegeți accesoriile de siguranță obligatorii și opționale. Nu uitați de accesoriile care vor aduce și mai multă siguranță atât pentru dumneavoastră, cât și pentru casa dumneavoastră
  • Pasul 5: Instalarea ușii de garaj de către un profesionist. Rețeaua noastră de experți certificați Somfy este alegerea cea mai evidentă.

Doriți profesioniști adevărați ? Contactați unul dintre experții noștri Somfy!

Cu o ușă de garaj motorizată conectată la o casă inteligentă, viața  de zi cu zi vă va fi mai comodă și mai sigură. Doriți să aflați despre opțiunile de motorizare pentru porți sau uși de garaj? Vă gândiți să cumpărați una nouă pe care să o puteți controla de la distanță? Nu ezitați să contactați experții noștri Somfy. Aceștia sunt specialiști instruiți în soluții de motorizare și automatizare pentru porți de intrare și uși de garaj. Ei vă vor ajuta cu alegerea și instalarea. Vizitați  și alegeți unul dintre experții Somfy din zona în care locuiți.

Aflați mai multe
Categorii
Tag-uri

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a lăsa un comentariu